FIBROSUC

 

Fibrosuc® is een originele en synergetische samenstelling van 3 soorten vezels afkomstig van de Senegalese acacia en witloofwortels.

De plantaardige vezels van Fibrosuc® werden geselecteerd omwille van hun specifieke voedende werking op de darmflora. Ze maken een complete en langdurige prebiotische werking op de melkzuur- en bifidobacteriën mogelijk.

Dankzij dit positieve effect op de darmflora zorgen de oplosbare vezels van Fibrosuc® voor een betere darmtransit (regelmatige stoelgang) en een bevordering van de groei van heilzame bifidobacteriën. Zo dragen ze bij tot een optimalisering van de darmfysiologie die nodig is voor het metabolische evenwicht van suikers en vetten, een betere opname van mineralen waaronder calcium en het behoud van de immuniteit van het lichaam.

Heel wat studies hebben aangetoond dat deze heilzame werking verkregen wordt bij een verbruik van 6 tot 10 g oplosbare vezels per dag.

Klik hier om de specificaties van het product te
     ontdekken.Fibrosuc wordt aangeboden in een verpakking van 60 sticks en wordt vrij verkocht in de apotheek.


Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen of om onze 2 artikels te lezen die in de pers zijn verschenen :

 .   De Huisarts

 .   Medisfeer


U kan ook de website www.beneo.com raadplegen.